11apr

Besturen doe je samen! - Utrechtse informatiemarkt

Woensdag 11 april 2018, van 16.00 tot 20.00 uur

Provinciehuis Utrecht
Archimedeslaan 6
3584 BA Utrecht

Op woensdag 21 maart 2018 worden er weer gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Enkele weken daarna gaan de gemeenteraden in hun nieuwe samenstelling van start. De provincie Utrecht en de VNG afdeling Utrecht houden ter introductie voor de nieuwe gemeenteraden op woensdag 11 april 2018 in het provinciehuis van Utrecht een kennismakingsbijeenkomst met een informatiemarkt. 

Hier krijgt een groot aantal organisaties en instellingen, die in de provincie Utrecht actief zijn, de gelegenheid zich te presenteren. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om gemeenschappelijke regelingen als de Veiligheidsregio, de GGD en Recreatie Midden Nederland, maar ook in onze provincie actieve organisaties op het gebied van onder meer onderwijs, openbaar vervoer en landschap. U kunt zich op deze informatiemarkt breed oriƫnteren en laten informeren.

De bijeenkomst voorziet in een kort inhoudelijk centraal programma. Daarnaast is in de foyer, de vergaderzalen en gangen nabij de Statenzaal van het provinciehuis gelegenheid de informatiemarkt en presentaties te bezoeken. Vanaf 18.00 uur kunt u aan een buffet deelnemen en er is vanzelfsprekend ook alle tijd voor onderlinge kennismaking.

Nadere informatie en een mogelijkheid tot inschrijving volgen zo spoedig mogelijk. Noteert u de datum vast in uw agenda?